Zamieszczone przez maymer

Jakiego smartfona kupić?

Zwiń

X
- 

Ja nie mam problemów.Zamieszczone przez dudek_tAndroid jest cudowny :diabelski_usmiechZamieszczone przez maymerAlonzo_, powiedziałbym więcej, bateria to tragedia. Chociaż poza tym sympatyczny fon. Od dwóch tygodni mam SGS4 i zawiesił się więcej razy niż L9 II przez 4 miesiące używania
 SGS3 Lte przez pół roku nie zawiesił mi się ani razu.
 2GB RAMu robią robotę... :wink:
 Wcześniej LG L9 równiez nie dawał zbyt wielu powodów do narzekania. 
 Komentarz
- 
- 

miałem z nią problem bo się gniazdo zepsuło i nie mogłem naładować. Po powrocie z serwisu na włączonym oszczędzaniu baterii do dwóch dób i to ledwie, ale zauważyłem, że coś nie halo bo przez noc 20% uciekało. Wyłączyłem oszczędzanie i teraz 3 doby spokojnie (w tym czasie jakieś 30 minut internetu przez Areo2, gmeranie po zasobach telefonu i 200minut rozmów). W Lumii 630 nie ma możliwości ładowania na wyłączonym telefonie, jak w E52, a takie najlepiej ładowało. Tutaj jak tylko aparat poczuje źródło zasilania od razu się włączy.Zamieszczone przez ruwadoile trzyma?Pisał Sebastian
 Komentarz
- 
- 

Porównywałem bezpośrednio iPhone'a 5s z Galaxy S5 i wybrałem galaxy, mimo, że jest może troszkę większy. Ale jakoś tak od lat używam Androida. Przyzwyczaiłem sięZamieszczone przez Biszczujakie są Wasze opinie na temat iPhona 5S ? Jakość wykonania iPhone, b. dobra.

Radio: C90r+XDP210EQ Jakość wykonania iPhone, b. dobra.

Radio: C90r+XDP210EQ
 Kable:Opt,Skyline,50 mm
 Wzm:XES M1+FP 1.800
 Glosniki: SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante
 Komentarz
- 
- 

wczoraj wieczorem żona przeniosła nr do t-mobile i zamówiła sobie swój wymarzony tel. tj. biały Samsung galaxy S4Zamieszczone przez maymerJa swój pewnie zawiesiłem przez własną głupotę, bawiłem się i miałem pierdylion aplikacji w tle, teraz jak to czyszczę to nie dzieje się nic Mam nadzieję, że będzie z niego zadowolona i żadnych przykrych niespodzianek w postaci zawiech itp. mieć nie będzie Mam nadzieję, że będzie z niego zadowolona i żadnych przykrych niespodzianek w postaci zawiech itp. mieć nie będzie  
 Komentarz
- 
- 

Odpisałem Ci parę postów wyżej. Co mam Ci pisać bez konkretnych pytań? Telefon po prostu bardzo dobry. Można narzekać na baterie jeśli ktoś non stop siedzi w "fejsbuczkach" itp.Zamieszczone przez BiszczuPowtórzę swoje pytanie :

jakie są Wasze opinie na temat iPhona 5S ? :diabelski_usmiech
 Komentarz
- 
- 

Użytkuje Iphona służbowego i powiem Ci że nie mam z nim żadnych problemów, a jest masakrowany cały czas (wiadomo ile handlowcy rozmawiają...).Telefon jest stabilny , nie zawiesza się i jest perfekcyjnie wykonany. Co ważne Apple cały czas aktualizuje swój system i dostajesz aktualizacje za darmo i to nie tylko do najnowszych modeli ale i starszych wersji Iphona też więc o aktualizacje nie musisz się przez parę lat martwić, a do Androida albo dostaniesz aktualizację albo nie (tak jak to robi Samsung w swoich telefonach szczególnie jeśli chodzi o starsze modele). Ja już nigdy nie przesiądę się na inny telefon, a szczególnie z Androidem. Wiadomo że telefony Apple strasznie trzymają cenę ale moim zdaniem są tego warte. Ja na twoim miejscu brał bym w ciemno a na pewno nie będziesz żałował że kupiłeś.Zamieszczone przez Biszczujakie są Wasze opinie na temat iPhona 5S ?
 Komentarz
- 
- 

Jaką opinie macie o LG L65, a ma ktoś z Was może LG Fino http://allegro.pl/czarny-smartfon-lg...674797437.html
 Komentarz
- 
- 

Może nie smartphone ale coś podobnego.
 Mam wybrać sobie tablet - w sumie to nie wiem po co ale kazali wybrać i wziąć to biorę.

Tylko nie wiem który?

- SAMSUNG GALAXY TAB 4 7'' (LTE) -
 - Lenovo Yoga Tablet 2 10'' LTE -
 - SAMSUNG GALAXY TAB 4 10'' (LTE) -
 - Apple iPad mini WIFI+Cellular 16GB -,
 - SAMSUNG GALAXY TAB S 10'' (LTE)
 - Apple iPad Air Cellular 16GB -
 - Sony Xperia tablet Z2 -Była O2 RS 190 km / 436 Nm
 Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
 Komentarz
- 
- 

Nie wiem do czego będziesz go używał, ale 10" jest nie poręczny (mało mobilny), chyba że w domu to OK "Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem." "Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
 ----------------------------------------------------

!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
 Komentarz
- 

Komentarz